wensand.blogg.se

Här kommer du som läsare kunna följa Sandbergskaskolans utbytesprojekt med Wanlan High School i Hangzhou, Kina.

Resfeber...

Kategori: Allmänt

Och så här känns det några dager innan avresa bland eleverna...
 
Nu är det bara 4 dagar kvar sen åker vi. Det ska bli spännande och få komma till en ny miljö med nya människor. Vi ser också fram emot att träffa våra brevvänner och att få shoppa. Även att få testa på nya maträtter etc. Och såklart att få testa att gå på en kinesisk skola.

// Mathilda E och Frida
 
 
På söndag åker vi - fem dagar kvar! Det är nästan ofattbart att det är så kort tid kvar tills den spännande Kinaresan. Vi, Jasmine, Sofia och Julia, är väldigt nervösa och ivriga inför resan och ser fram emot att besöka våra brevvänner samt skolan vi kommer att bo på. Detta ger även möjligheter för oss att utveckla våra språkliga kunskaper inom både kinesiskan och engelskan.

Under resan kommer vi även att få besöka massor av sevärdigheter som bl a Kinesiska muren! Kinesiska muren är en av världens sju underverk och vi ser verkligen fram emot att få besöka den. Det är otroligt att man för så många år sedan lyckades bygga ett sådan ofattbart fint byggnadsverk och att det har hållit så längre!

Vi tackar otroligt mycket för att vi fått denna underbara möjlighet att knyta kontakter med Kina. Tack, tack, och åter igen tack!

// Julia, Sofia, Jasmine
 
Det kommer bli roligt att åka till kina och spännande. De är lite nervöst att åka och att flyga flygplan. Jag hoppas på att de kommer bli kul och att jag åker där ifrån med ett leende. 
// Emil


Jag tycker det ska bli kul och spännande att åka till kina igen.
Det ska bli kul och lärorikt att få ta del av deras skolgång och kultur. 
Det kommer vara mycket nervöst när vi ska åka och bo med en kinesisk familj under en helg men det kommer  vara lärorikt . // David
 
Jag tycker det ska bli kul, jag är lite nervös inför flygresan men det kommer bli jätte kul när vi väl är där. Men det ska bli kul att slippa skolan lite.
// Andreas
 

Kommentarer

  • Eva S säger:

    Ni kommer garanterat att åka hem från Kina med många leenden och fantastiska minnen!
    Lycka till nu och njut av resan!

    2012-10-22 | 23:04:14

Kommentera inlägget här: