wensand.blogg.se

Här kommer du som läsare kunna följa Sandbergskaskolans utbytesprojekt med Wanlan High School i Hangzhou, Kina.

Ny dag, nya bra prestationer!

Kategori: Allmänt

Idag gick friidrottsdagen in på sin andra dag. Det som stod på elevernas schema var kula och längdhopp. Mini följde upp gårdagen brons i höjdhopp med en stark femteplats längdhopp. De andra tjejerna som också hoppade längd gjorde även de starka prestationer. Efter det var det dags för killarnas kula. Inte helt överraskande, då vi fått indikationer på att vi hade guldchans, bärgade David guldet i helt överlägsen still. Förutom eleverna var det även dags för oss lärare att göra vårat bästa. Vi skulle representera ”kontorslaget” i stafetten över 12x50m. Kontorslaget har inte vunnit den här stafetten på länge och inför sista sträckan som Dante ska springa ligger vi på fjärde plats. Men tackvare en diskning av ett lag och en otrolig upphämtning av undertecknad;-) lyckas vi med att knippa guldet!

Idag kom även sexton elever plus tre representanter från en skola i Leeds till skolan. Dem kommer att vara här i en vecka och Tessan började direkt att prata utbyte. Så har vi tur kanske det blir en resa till England i framtiden.

Imorgon kommer alla elever att åka på höstpicknick och efter det följer dem med sina pennpalls hem. Där kommer dem att spendera helgen med deras familjer. Utflykter mm tillsammans med sina nyfunna vänner står på schemat. Vi lärare kommer att åka till en annan stad och besöka en skola, men mer om det och om helgen i nästa inlägg.

/Dante (om ni inte förstod det)

 

Kommentarer

  • Lina.s säger:

    Vad kul!:)

    2012-10-25 | 17:41:21
  • Rojin säger:

    Vilken trevlig dag ni haft (verkar det som) :)

    HOPPAS DET :)

    2012-10-25 | 20:53:48

Kommentera inlägget här: