wensand.blogg.se

Här kommer du som läsare kunna följa Sandbergskaskolans utbytesprojekt med Wanlan High School i Hangzhou, Kina.

30 Okt

Kategori: Allmänt

Idag vaknade vi kl 7 av att Terese knacka på dörrarna(som vanligt) sen var det dags för att göra våra presentationer för några kineser. Adde, Emil och David pratade om "Sveriges skärgrård" och visade många bilder. Frida och Mathilda. E pratde om "Sveriges maträtter och traditioner" och Sofia, Julia, Jasmine och Mathilda. O pratade om "Sveriges kungafamilj". Efter det ville dom höra svensk sång. Så alla gick upp på deras lilla scen i klassrummet och började sjunga. Vi började med Svergies nationalsång, det var lite pinsamt och jag tror att vi råkade sjunga fel. Men det gick bra i alla fall för att som tur är så vet dom ändå inte hur låten går. Efter det så sjöng vi Små grodorna. Det var lite kul att sjugna inför dom även fast det var pinsamt.
 
När alla presenatationer och sången var klar så gick vi och åt frukost. Och efter det så åkte vi till ett köpcenter med bara massa elektroniska saker. När vi var klara där var det dags för lunch, och det var nog den finaste restaurangen alla vi har varit på. Vi fick eget rum med egen tv, soffor och toalett. Det var riktigt fint och det var desutom jätte god mat. Vi fick även prova på Peking Anka. Nästan alla tyckte det var jätte gott, det smakade ungefär som kykling.
 
När lunchen var klar så åkte vi till ett stort köpcenter bestående av 9 våningar med leksaker, kläder och annat små pyssel. Vi var där ca 2 timmar innan vi åkte hem. Och imorgon ska vi till Shanghai så nu ska vi packa det sista.
 
/Mathilda och Julia

Kommentarer

  • Eva säger:

    Ha det fortsatt bra! Shanghai kommer att bli häftigt!

    2012-10-30 | 16:36:34

Kommentera inlägget här: